Dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych Osobowych

W związku ze zmianą przepisów w zakresie ochrony danych osobowych i stosowaniem przepisów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych tzw: "RODO" podajemy dane kontaktowe osoby wyznaczonej do pełnienia funkcji Inspektora Ochrony Danych Osobowych w Gminnym Ośrodku Upowszechniania Kultury w Różanie.

Inspektor Ochrony Danych Osobowych

Pani: Iwona Magdalena Murzyn
tel. 29 7669042

Gminny Ośrodek Upowszechniania Kultury w Różanie © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Szukaj

Migawki

TOR-Dęty Dym - 3

Kabaret Rozumisz

Zajęcia zimowe

Więcej…

Spotkanie z podróżnikiem

Koncert Maciek Balcar

Maciek Balcar

Od niemal 20 lat wokalista grupy Dżem. Z wykształcenia architekt, z zamiłowania muzyk, kompozytor i aktor. Ma na swoim koncie role: Filmowe, m.in. Indianera w „Skazanym na Bluesa”. Teatralne, m.in [1]. Jezusa w chorzowskim „Jesus Christ Superstar”. Udzielił głosu w polskich wersjach piosenek do „Mustanga z Dzikiej Doliny”. Planowana trasa koncertowa: Live Trax 20 (od 6 do 23 lutego 2020)

Jak co roku w porze ferii zimowej pojawia się kolejna Solowa Trasa Macieja Balcara.Wraz z niesamowitą ekipą zaprzyjaźnionych muzyków Maciek rusza w prawie trzytygodniowy koncertowy maraton po całej Polsce. Grać będą dzień w dzień, a mało kogo stać na taką determinację w dzisiejszym świecie;-) Formacji Balcara od lat udaje się to wyśmienicie. Sekret tkwi w przepięknej muzyce, poezji, pasji i przyjaźni. Zgrabnie żonglują stylami i bawiąc się dźwiękami, wciągają słuchaczy w niesamowity klimat, gdzie blues i folk łączy się z poezją i piosenką autorską.

Maciek Balcar Band

Jan YAHOO Galach- skrzypce elektryczne, mandolina, gitara akustyczna, cajon
Krzysztof FLIPPER Krupa- cajon, perkusja, instrumenty perkusyjne
Maciej MONKEY Mąka- gitara, śpiew
Piotr QUENTIN Wojtanowski- gitara basowa, śpiew


Dyskografia

Czarno - 1998
Ogień i Woda - 2010
Live Trax 12 - 2012 (dwupłytowy album koncertowy)
Ruletka - 2015
Znaki - 2017
Struś - 2019